Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

 

  img 20180720 100759  
      20 липня 2018 року спеціалістами управління поширення інформації та комунікацій і управління аналізу статистичних даних Головного управління статистики у Харківській області (далі – ГУС) було проведено виїзний семінар у м. Балаклія на тему "Основні організаційні засади поширення статистичної інформації в контексті статистики населення та капітальних інвестицій" з представниками органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарської діяльності Балаклійського району.
     Учасники семінару були ознайомлені з діяльністю ГУС, основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації.
     У ході зустрічі розглянуті питання взаємодії ГУС та виконавчих органів сільських, селищних рад Балаклійського району зі статистики населення. Висвітлені основні показники соціально-економічного розвитку Харківщини, способи поширення статистичної інформації, зокрема на веб-сайті ГУС, його інформаційне наповнення. Значну увагу було зосереджено на розробках державних статистичних спостережень зі статистики капітальних інвестицій та будівництва. Слухачів ознайомлено з каталогом статистичних видань, презентовані публікації, що готуються фахівцями ГУС.
     Підсумком проведення семінару стало визначення очікувань користувачів статистичної інформацій та міра задоволення їх інформаційних потреб.
 

 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech