Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

1570173991713 1

   Працівниками Головного управління статистики у Харківській області 03 жовтня  2019 року у ДВНЗ "Куп’янський автотранспортний коледж" для студентів 2 та 3 курсу було проведено тематичний семінар "Статистика в сучасному світі: від теорії до практичного застосування".
   Метою цього заходу було ознайомлення студентів з діяльністю Головного управління статистики у Харківській області, з основами знань про статистику та можливістю використання зведеної статистичної інформації.
   Семінар відкрила головний спеціаліст-економіст відділу комунікацій із користувачами та громадськістю управління поширення інформації та комунікацій І. УДАЛОВА зі вступним словом про роль статистики в сучасному суспільстві, місію, цілі, завдання та функції державної статистики.
   Заступник начальника відділу інформаційного наповнення веб-сайту управління поширення інформації та комунікацій Ю. ПРИДАННИКОВА ознайомила учасників з окремими показниками соціально-економічного розвитку Куп’янського району, розповіла про інформаційне наповнення офіційного веб-сайту Головного управління статистики, а також презентувала статистичні видання, що готуються працівниками Головного управління статистики.
   Слухачі із зацікавленістю прийняли інформацію та взяли участь в анкетному опитуванні на тему "Ким би вам хотілося стати у майбутньому".
   Висловлюємо подяку керівництву коледжу за гостинність!

 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech