Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

IMG 20181019 105808 IMG 20181019 110234  19 жовтня 2018 року працівниками управління поширення інформації та комунікацій проведено семінар у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України для слухачів III курсу заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування на тему: "Основні принципи та засади діяльності органів державної статистики".
   Мета заходу – ознайомлення слухачів з діяльністю органів державної статистики, з основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації.
   У ході семінару учасники дізналися про історію та розвиток статистики в Україні, методи збору, обробки та узагальнення статистичної інформації. Також доповідачі ознайомили присутніх з основними соціально-економічними показниками Харківщини, зі статистичними виданнями, які готуються управлінням та з інформаційним наповненням офіційного веб-сайту Головного управління статистики у Харківській області.



IMG 20181016 123640   копия  20181016 113714555

    Працівниками Головного управління статистики у Харківській області 16 жовтня 2018 року у Куп’янській гімназії №1 Куп’янської міської ради Харківської області для учнів одинадцятих класів було проведено тематичний урок "Статистика в сучасному світі: від теорії до практичного застосування" та у КЗОЗ "Куп’янський медичний коледж ім. Марії Шкарлетової" семінар для студентів та викладачів на тему "Роль статистики в сучасному суспільстві. Напрямки використання статистичної інформації. Презентація статистичних видань Головного управління статистики у Харківській області ".

    Ці заходи було організовано з метою ознайомлення слухачів з основами знань про статистику та її розвиток в Україні, а також із статистикою населення, освіти та охорони здоров’я. Було представлено статистичні видання Головного управління статистики у Харківській області: статистичну інформацію у вигляді інфографіки до прес-випусків, святкових дат та визначних подій, статистичні збірники і брошури. Слухачі зацікавлено поставилися до наданої інформації та активно брали участь в обговоренні питань заходів.

    Спільно з учнями було проведено та проаналізовано анкетне опитування на тему "Яку страву ти хотів би з’їсти на сніданок". Підсумком проведення семінару стало вивчення потреб користувачів та їх міри задоволеності в отриманні статистичної інформації шляхом анкетного опитування.



  1539063295831   Працівниками Головного управління статистики у Харківській області 08 жовтня  2018 року у Харківському національному аграрному університеті імені В.В.Докучаєва для студентів та викладачів було проведено тематичний семінар "Роль статистики в сучасному суспільстві. Методологічні положення зі статистичного аналізу чисельності, складу та міграційного руху населення. Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств".

     Метою цього заходу було ознайомлення студентів та викладачів з діяльністю Головного управління статистики у Харківській області, з основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації, методологічними та практичними аспектами організації та проведення Всеукраїнського перепису населення та державного статистичного спостереження "Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств". Слухачі із зацікавленістю прийняли інформацію та взяли участь в анкетному опитуванні для визначення потреб користувачів статистичної інформації.

     Висловлюємо подяку керівництву та викладачам факультету обліку і фінансів та кафедри статистики і економічного аналізу за теплу зустріч та гостинність!



  1538719033221Працівниками Головного управління статистики у Харківській області 04 жовтня  2018 року у Харківській державній зооветеринарній академії для студентів 3 курсу було проведено тематичний семінар "Роль статистики в сучасному суспільстві. Основні показники зі статистики сільського господарства, лісового господарства та рибного господарства".

  Метою цього заходу було ознайомлення студентів з діяльністю Головного управління статистики у Харківській області, з основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації, методологічними та практичними аспектами організації та проведення державних статистичних спостережень "Площі, валові збори та урожайність сільськогосподарських культур", "Виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин та забезпеченість їх кормами" та "Рибогосподарська діяльність підприємств". Також були представлені різноманітні статистичні видання. Слухачі із зацікавленістю прийняли інформацію та взяли участь в анкетному опитуванні для визначення потреб користувачів статистичної інформації.

     Висловлюємо подяку керівництву академії за гостинність!


 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech